VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så jäkla obehagligt!!!

, ,

Är det inte det ena så är det andra, som kvinnan med näsblod sa… 😉
 
Mycket sjukdomar nu… men kan lätt konstatera att saker och ting bara kan bli bättre..
För ett par veckor sedan fick jag kallelse till cellprovtagning på kvinnokliniken. Om du följt min blogg länge vet du att jag ganska akut genomgick en konisering för ett par år sedan eftersom jag hade haft långvariga cellförändringar. Du minns kanske också hur upprörd jag var över att landstinget ”slarvade bort” , mig hela två gånger och missade att kalla mig? P g a det blev jag faktiskt ganska glad över att jag inte var bortglömd denna gång! Så snälla jag ber dig! Kontakta din kvinnoklinik om det gått mer än två år sedan du blev kallad! Det kan vara livsavgörande!
 
Eftersom jag opererats för cellförändringar ska jag bli kallad var sjätte månad, vilket jag tycker är en mardröm men en oundviklig sådan.
 

 
Om du är man och läser detta vill jag bara tala om att du aldrig kan förstå hur hemskt det är att krypa upp i den där stolen och hur utsatt och förnedrad man känner sig när man ligger där med benen i vädret! Att det dessutom gör ont och är obehagligt på alla sätt och vis gör ju inte heller att man längtar tillbaka! Tänk på det när du gnäller över att mjölken är slut eller att det är kallt om fingrarna att skrapa rutorna på din kära frus bil… 😉
 

 
I vanlig ordning var jag dessutom på väg att svimma ett par gånger innan jag lyckades kravla mig ur stolen igen. Nu är det bara att vänta på svar och hålla tummarna för att cellförändringarna inte har kommit tillbaka eller tilltagit..
 
På vägen ut cashade jag in patientavgiften. Eftersom jag fick vänta mer än 30 minuter efter utsatt tid så fick jag pengarna tillbaka. Det kändes bra! Kanske har min tur vänt och jag vaknar upp imorgon efter att ha sovit en hel natt utan att hosta sönder mig! Vet du förresten att jag har TRÄNINGSVÄRK i magmusklerna?!! Trots att jag anser att jag har ganska starka magmuskler har jag alltså hostat så in i bengen att jag fått träningsvärk. Tänk att komma tillbaka till jobbet och och alla talar om att jag ser så vältränad ut! Då ska jag svara att jag fått mitt nya sixpack genom att ligga hemma och vila! Smidigt men tråkigt och smärtsamt…
 
Eftersom pappa är inlagd tog jag en sväng förbi hans avdelning också. Han var vid gott mod (som alltid, trots att de även misstänker en begynnande lunginflammation) och  tackar, hälsar så gott tillbaka till alla som skickat hälsningar till honom! Gamlegubben sköter sig måste jag säga! Mamma hade varit och lämnat hans dator och av mig har han fått låna ett usb-modem så han hade nästa hunnit gå igenom alla mejl OCH lämnat en kommentar på bloggen! Dotter/VD like!
 
Innan jag lämnade sjukhuset stannade jag till i andaktsrummet. Brukar skriva något tänkvärt i boken som ligger där, tacka för dem som mår bra och be om hjälp för dem som behöver. Det känns gott i hjärtat!
 
Nu ska jag INTE titta på fotboll (ok jag har kollat m ett öga. 2-1 nu). Tror jag har något mysigt Bonde söker fru avsnitt eller liknande som ligger och väntar på mig. Trevlig kväll! 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna