VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt uppdrag, grabbshopping och slappehelg

, , , , , , , , , , , , , ,

Godmorgon fina du!
 
Då var det måndag igen.. Hur kommer det sig att det känns som det är fler måndagar i månaden än lördagar? Denna helgen hade jag verkligen behövt en extra lördag eller söndag för den förbenade förkylningen vill inte släppa taget om mig. Hostar och snörvlar något så in i bengen att jag inte kan sova på nätterna. Jag som nästan aldrig är sjuk! Ovant att känna att kroppen inte orkar med.
 
Helgen har jag använt till att vila och fixa både inne och ute. Jag har haft god hjälp av ”mannen” i huset som både städat toaletter, sprungit med soppåsar, tagit ut hunden, burit hem ljung och orkidéer, plockat i och ur diskmaskinen m.m. Visst har det varit lite gnäll emellanåt men då har vi pratat om givande och tagande. Som oväntad belöning bjöd jag honom på en liten shoppingtur till Grand Samarkand igår eftersom han behövde både jeans och skor. En himla tur att jag plockat ur en massa goodiebags sedan i somras och hittat ett presentkort på Cubus som bara gällde månaden ut… Det var välkommet!
 

 
Har ju glömt att berätta att jag fick ett spännande samtal från vår gruppledare (M) i fredags. Jag har blivit föreslagen för ytterligare ett uppdrag och jag har funderat fram och tillbaka under helgen och slutligen beslutat mig för att tacka ja! Mer om detta längre fram.
 
Hoppas du får en fin vecka! Själv ska jag försöka bli av med förkylningen och jobba så mkt som möjligt för till helgen väntar en massa kul bus, så då måste jag vara helt kry igen… 😉
 
Bilder från helgen i bildspelet..
 

 
Kram Åza


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna