VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Knepiga tankar om kärlek….

, , , , , ,

Idag tänkte jag tillåta mig vara lite djup. Kanske är det Inez och Hjalmars djupnande kärlek som fått mig att reflektera eller för att jag lyssnar på gamla Mauro Scocco låtar..
 
Vad är det som gör att man kan möta 1000-tals människor men bara beröras in i hjärtat av ett fåtal? Handlar det om rätt person vid rätt tillfälle, kemi eller är det bara slumpen? Inte vet jag, men om du vet så får du gärna berätta för mig.
 
Hur kommer det sig att linjen mellan kärlek och hat är så tunn? Är det för att det i båda fallen handlar om så starka känslor?  Kärleken har det finaste ansikte som finns, hur kan det plötsligt förvridas till ett monster? Inte heller detta har jag svar på men däremot vet jag att kärleken har många skepnader.
 
Jag är lyckligt lottad som har så mycket kärlek omkring mig. Kärlek från familj och vänner. Jag tror det är just detta som gör att jag fortfarande kommer vara en obotlig romantiker den dag jag slår igen mina blå. Min tro på kärleken finns det inget eller ingen som kan ta ifrån mig! Jag kommer fortsätta älska till den dag döden skiljer MIG åt!
 
Två av mina stora kärlekar hade för övrigt dejter igår men jag tänker bara dela med mig av bildbevis från den ena dejten..
 
Inez och Hjalmar heart
 
Kärlekssagan fortsätter och jag vet inte var den kommer sluta men mitt råd till de båda turturduvorna är att njuta av stunden, inte ångra något som varit och ta vara på ögonblicken av lycka.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna