VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys, Idol, Vikingar och förkyld näsa

, , , , , , , ,

God kväll kära du!
Hoppas du har haft en härlig lördag! Vilken underbar höstdag vi har haft!
 
Igår var fredagskvällen mer än välkommen! Jag måste erkänna att jag är helt slut. Har ju åkt på en förskräcklig förkylning som hållit mig vaken om nätterna hela veckan. Eftersom kroppen mest av allt behöver sova så är det ju inte särskilt bra när inte ens den biten funkar..
 
Om man bortser från snuvan så var det en bra fredag. Fia och jag hade ett jättebra möte med en av våra nyare samarbetspartners, vilken för ovanlighets skull har sitt huvudkontor i Växjö trots att de jobbar över hela Sverige, precis som oss! Tänk så mycket driftiga smålänningar det finns ;-)!
 
Efter att ha klarat av helghandlingen (inte särskilt smart en fredagskväll) landade jag hemma hos Tim och Råttan med stora planer vad gällde middagen. Färsfyllda spättafiléer med trattkantarellsås stod på menyn. Tim som också är väldigt matintresserad, men framförallt hungrig, ställde den stående frågan ”vad blir det för mat mamma” och när jag presenterade menyn tittade han på mig med stora ögon och sa ”spättaroulader är jättegott MEN det är ju ännu godare med fish and chips”.. Du behöver nog inte fundera särskilt länge över vad det blev igår kväll… Lite märklig kombo bara… Havskräftor (som skulle varit i färsen/fyllningen) och fish and chips..
 

 
Efter maten och Idol (tyckte det var helt fel att George åkte ut) bestämde vi oss för att titta på ett avsnitt av den nya serien Vikings med bl a Gustav Skarsgård. Jag har varit lite ambivalent gällande om Tim skulle få se den eller ej, men till slut lyckades han övertala mig genom att berätta en massa han lärt sig om vikingatiden i skolan). Jag som är en fantasy/adventure nörd fullkomligt älskade serien så ikväll tror jag vi betar av ett avsnitt till!
 
En riktigt trevlig lördagskväll önskar jag dig!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna