VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hudföryngring med Fraxium

, , , , , ,

Eftersom jag har lite dåligt med projekt för tillfället så har jag idag dragit igång ytterligare ett..
 
Jag ska nämligen genomgå en hudföryngring med fraktionerad laser! Förmodligen tänker du att jag är heeelt galen och så är det säkert också men när jag var på Nunas kundkväll för ett tag sedan berättade Sara Ladelfa från Victus Medical Clinic för mig om denna metod som även kallas permanent hudföryngring! Eftersom den bara finns på salonger i Stockholm och hos Victus i Malmö beslöt jag mig för att köra en kur i Malmö. Hoppas att du vill följa resultaten som jag förväntar mig de kommande månaderna! Jag kommer nämligen köra en kur på 5 behandlingar. 3 innan jul och 2 i början av nästa år. Det ska nämligen gå c:a 1 månad mellan behandlingarna. 
 
Metoden heter Fraxium 1550 Fusion och är den effektivaste och mest bestående hudföryngringen/hudförbättringen utan besvärande konvalescens.
 

 
Fraxium kan användas på alla kroppsdelar och hudtyper. T ex kirurgiska ärr, acneärr, djupa rynkor, solskadad hud, slapp hud, struktur och linjer, ojämn hudton och stora porer.
 
En kur består av 4-6 behandlingar med c:a 4 v mellanrum. Resultatet håller i sig upp till 4 år!
 
Eftersom behandlingen inte är kirurgisk kan man gå tillbaka till jobbet samma dag. Däremot ska man helst inte sminka sig under första dygnet samt avstå från alkohol och hårdare fysisk träning samma dag.
 
När jag ankom Malmö hämtade gulliga Sara från Victus upp mig och vi åkte direkt till kliniken. Jag hade lite kvar att jobba så under tiden som Sara fixade iordning inför behandlingen och serverade mig the fick jag arbeta klart i lugn och ro.
 
Sara bäddade därefter ner mig och rengjorde min hud mycket noga. Jag fick också en liten hatt och fantastiskt snygga, rosa solglasögon…
 

 
Sara hade förvanat att det kunde göra lite ont, typ som nålar, men jag upplevde faktiskt ingen som helst obehagskänsla! Kanske var det för att Sara gärna vill att jag kommer tillbaka igen.. Andra gången blir det kanske andra bullar.. Jag kände mest värme och att det småkliade litegrann.
 
Behandlingen som jag valde omfattade ansikte, hals och det alltför ofta bortglömda dekolletaget. Jag skulle uppskatta att själva behandlingen tog c:a 30-40 minuter men eftersom jag tyckte det var riktigt trevligt att ligga och småprata med Sara kan jag tagit fel på tiden.
 
När jag väl blev av med min fina hatt och rosa glasögon smörjde Sara in en lugnande kräm som jag också fick med mig hem. Känslan i ansiktet var ungefär densamma som efter en heldag på sjön med vind och sol i ansiktet. 
 
Jag får erkänna att jag såg lite mosig, svullen och skär ut men konstigt hade det väl varit om huden varit helt opåverkad! Då hade jag nog varit mycket skeptisk vid det här laget..
 
Innan jag och Sara sa hejdå till varandra hann vi också med ett par smörrebröd på stationen innan mitt tåg gick tillbaka till Växjö. Faktum är att jag redan ser fram emot nästa besök på Victus!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna