VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken jäkla brakskit!!!

,

Sitter på tåget mot Malmö och har precis tryckt i mig en Swebar (protein/energybar) eftersom jag inte hann äta lunch innan jag lämnade kontoret. Precis när jag tagit sista tuggan hör jag mannen framför mig lägga av en hejdundrande brakare! Sen kom lukten…. Fy fasen vad äckligt! Här sitter jag och håller för näsan och är nära att spy! Hur mysigt är det att dra in det någon annan haft i röven (ursäkta språket) i näsan??? Så jäkla ofräscht! Dagens diss är helt klart fisande tågresenärer!
 
Nå väl, jag har suttit och jobbat 1.5 timme nu och faktiskt fått en hel del gjort innan dess också! Har du märkt hur mörkt det redan är på morgonen? Jag som är så mörkrädd tyckte faktiskt det var lite läskigt i morse när Råttan och jag var ute på vår PW..
 

 
Innan jobbet var jag också förbi Specialistläkargruppen för att Tim skulle få sin andra Twinrix spruta. Han var superduktig och nun är det bara en kvar så har han fullgott skydd mot Hepatit A+B i 25 år! Tim tycker det är lite märkligt att han ska behöva ta dessa sprutor utan att vi ska åka någonstans… vi får väl se vad som händer framöver säger jag… Snälla barn kan få åka till månen, olydiga barn får stanna hemma…
 

 
Under förmiddagen hade vi besök av en utav våra samarbetspartners. Tove, från inlösaren Teller. (Herregud! Nu har han nog sketet på sig!! Grrrrrrrr!). Vi hade ett trevligt möte och ska ses nästa gång i Stockholm den 29 oktober.
 

Smycken från SNÖ, klänning från Pernilla Wahlgren, köpt hos Michela och Jessica på Greta & Anna i Borås.
 
I eftermiddag ska jag göra en jättespännande grej i Malmö. Frågan är bara hur jag kommer se ut efteråt….. Återkommer i ämnet!
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna