VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fotografering för Magasin G och radiospot

, , , , , , , , ,

Godmorgon!
 
Igår var det en hektisk men rolig dag! Med tanke på mitt allmäntillstånd var det lite tufft att få ihop läkarrekrytering, omförhandling av avtal, referenstagningar, genomgång av testresultat, försäljning av betalterminaler, nyhetsbrev, fotografering, korrekturläsning, torghandel och inspelning av radiospot. MEN det gick! Får dock erkänna att jag var som ett ”utsketet äppleskrutt” när jag väl skivade upp fläsksteken till min lille hockeyspelare igår kväll och strax därefter parkerade i soffan för att se Halvvägs till himlen med Johan Glans.
 
Nåväl, som mamma alltid säger ”själv göra själv ha”..
 
Fotograferingen igår var för Magasin G och jag måste säga att jag imponerats stort över både Fanny Ernestrand, som skrivit artikeln och Lena Gunnarsson som fotograferat. Vilka superproffsiga tjejer! Nästa nummer av Magasin G kommer den 25 oktober. Hoppas att du kommer gilla artikeln som är väldigt öppenhjärtlig…
 
Även Råttan fick vara med på några av bilderna och faktum är att hon skötte sig exemplariskt, även om känslorna ibland tog överhanden…
 

 
I bildspelet kommer några av mina privata bilder från fotograferingen och även en från när jag spelade in en radiospot på lunchen.
 
Ha en bra dag kära du!
 
Kram Å
 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna