VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bye Bye Cellulites!! Fettsugning in progress!

, , , ,

I måndags morse var jag på Nuna för att utmana de förhatliga celluliterna! Du som följer min blogg minns kanske att jag testade Omporhia i ansiktet för ett par månader sedan. Omorphia har nämligen inte bara en fettreducerande effekt utan även en uppstramande! Att behandla ansiktet ger en uppstramande effekt och om man kör en hel kur får man ett mer bestående resultat.
 

 
Men igår var det alltså dags för lite fettreducering på lår och rumpa… Jag har nämligen bestämt mig för att köra en kur på 5-6 gånger för att se om jag kan bli av med de sista groparna! Det min vän Omorphia gör är att skapa ultraljud som vibrerar sönder fettcellerna. Ultraljudet i sig skapar en lite ringande ton som bara  du själv hör i öronen under behandlingen.
 

 
Behandlingen är ett bra alternativ till fettsugning eftersom det inte är kirurgiskt! De stora skillnadera är naturligtvis att du inte behöver lägga dig under kniven och att en kirurgisk fettsugning tar bort fettet direkt. Dessutom tyckte jag att behandlingen var riktigt skön. Den kändes som en varm massage ungefär. Dock är det individuellt hur man upplever den. Har man stora problemområden kan det kännas lite mer.
 
Eftersom kroppen förbränner kolhydrater före fett och fettcellerna frigörs i kroppen av Omorphia är det viktigt att motionera inom 24 timmar och dra ner på kolhydraterna efter behandlingen så att fettet förbränns. Lite tokigt att jag gick och blev sjuk så att jag bara orkar med lugna promenader..
 
Jag måste erkänna att jag är lite skeptisk till anticellulitbehandlingar.. För några år sedan genomgick jag nämligen en sk. endermologie på Naturhälsan i Växjö. Den kostade en massa pengar och gav inte något synbart resultat! Dessutom lovade de att man skulle få pengarna tillbaka om resultatet uteblev. Men jag fick inte ett öre tillbaka för han som utförde behandlingen tyckte att man kunde se en liten skillnad medan jag inte såg ett skit! Så nu är det upp till bevis för Omorphia! 
 
På fredag är det dags för rond två och planen är att jag ska köra två behandlingar per vecka under tre veckor. Ska bli så spännande att se resultatet. En vän till mig är mitt i sin behandling av mage och midja. Hon har redan minskat 6.5 cm!

 
Innan jag lämnade Nuna passade jag på att investera i lite nya produkter från mitt favoritmärke Exuviance.
 

 
Det blev en ny anti age fuktkräm för både dag och natt. Ser fram emot att testa den. Doftar fantastiskt!
Köpte också ett ögonserum som reducerar svullnad under ögonen och stärker kapillärerna så att man inte får mörka ringar under ögonen.
Det blev även en kräm som säljs som ”filler på burk”. Den ska fylla ut rynkor och bygga upp huden underifrån.
Mitt collagen serum med uppstramande effekt var slut så det blev ett sådant också!
 
Kom inte och säg att jag inte gör vad jag kan för att behålla en så ung look som möjligt wink


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna