VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett irritationsmoment för mig..

Nästan varje dag när jag kör till och från jobbet slås jag av hur enormt söliga många människor är när de ska passera ett övergångsställe!
 
Jag kan verkligen inte förstå varför man inte skyndar sig över gatan när bilarna stannar för att släppa fram! Gör du? Både vid 8 och 17 är det ju rusningstrafik och ändå går folk och släpar benen efter sig så att trafiken stoppas upp onödigt länge. Varför skyndar man sig inte? Själv småspringer jag alltid över obevakade övergångsställen! Om det beror på att jag alltid har en inre stress som bidrar till att jag inte klarar av att gå i ett lugnt och makligt tempo eller uteslutande handlar om att jag inte vill stoppa upp trafiken låter jag vara osagt.. Oavsett vill jag faktiskt peka lite finger åt alla som inte visar bilisterna hänsyn genom att åtminstone skynda på stegen lite.. Jag visar alltid fotgängare respekt och förväntar mig faktiskt detsamma tillbaka. Så, då har jag fått ur mig den lilla aggressionen..
 
Annars har dagen varit bra! Jag har blivit bjuden på fika TVÅ gånger! Först en polsk äppelkaka på förmiddagen och sedan en mumsig cheesecake efter lunch, så mitt kaloriintag idag är på topp!
 

 
På lunchen tog jag mig en tur till torget eftersom det är onsdag = torgdag = lillelördag! Som vanligt blev det ett fång färska blommor men idag skippade jag fisken för jag har en vän/kollega som ska titta förbi på lite middag ikväll och eftersom jag inte ens har börjat fundera över vad jag ska packa inför cancergalan imorgon eller har rakat ben, målat naglar, plockat ögonbryn m.m. känns det helt rätt att plocka upp ett par Bentolådor på väg hem från jobbet så att jag får tid över till min kroppsrenovering!
 
Eftersom jag ska vara borta några dagar ska jag snart lämna Råttan till hundvakterna! Inez är lyckligt lottad som har en ”Mommo o Moffa” som alltid ställer upp när det kniper. Tack världens bästa hundvakter/föräldrar!
 
Trevlig kväll och på återhörande!
 
Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna