VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

IPad bråkar igen….

 
Ahhhhhhh, nu är det nog dags att kalla in experthjälp snart! Jag och min iPad är verkligen inte kompatibla… Men ett par bilder lyckades jag iaf få över från min torgshopping i morse. Inte för att det är något revolutionerande men som vanligt inhandlades blommor, fisk och skaldjur

Visst är det helt underbara höstfärger på dessa blommor?

 

Idag blev det kummelfile', laxfilé, blåmusslor och en god räk- och kräftröra hos Bengt på Hummervikens fisk! Bengt skickade även med krabbklor som han öppnade åt mig eftersom det blev lite tråkigt sist när jag inte redde ut att öppna dem…. Imorgon blir det fisksoppa!
 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna