VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Statsministermöte – Sydostkonferensen 2013 – Girls night!

, , , , , , , ,

Fredag – lördag var det Sydostkonferens för Moderaterna. Denna gången i Växjö! Turligt nog hade jag varit förutseende och lämnat ombyte på kontoret så att jag direkt när jag kom tillbaka till Växjö kunde åka till kontoret för att jobba ett par timmar innan det var dags att ansluta sig till 190 laddade Moderater..

 
Extra roligt med årets Sydostkonferens var att vår eminente Statsminister var på plats och jag fick möjlighet att både ställa frågor och hålla lite om honom blush. Senast jag träffade Fredrik var på Sverigemötet i Karlstad och nu som då slogs jag över vilken otrolig karisma och pondus vår partiledare har. Jag ska göra allt jag kan för att han fortsätter vara vår statsminister även efter valet nästa år för en bättre det kan vi omöjligt hitta!
 
På kvällen var det middag på Konserthuset och jag och Suzanne, som går samma utbildning som jag har gått, skyndade hem för att byta om innan vi fick skjuts ner till stan igen. Dock hann jag värva en medlem på Konsum innan vi anlände till middagen.. 
 
På lördagen fortsatte konferensen med seminarier. Jag lyssnade till vad som är på G inom Landstingen och Miljöpolitik och med tanke på flera sena nätter på raken var jag inte superladdad för en tjejkväll hos mig.. Men det räckte att mina vänner Sofie och Amalia stod i dörren för att energin skulle återvända igen!
 

 
Jag bara måste lägga upp en bild på vår supermysiga taxichaufför som kvällen till ära klätt sig i fluga och bjöd på tuggummi! Vilken charmknutte! Synd bara att blixten bländade men han var ok med att vara med på bild ändå!
 

 
Kvällen tillbringade vi på Kafe De Luxe, där vi hade suveränt roligt tillsammans med både gamla och nya vänner.
 
Eftersom to-lö varit galet intensiva tillbringades söndagen i största möjliga stillhet med en god brunch på Kafe De Luxe och en lååång, härlig eftermiddagsvila innan jag bjöd på Spaghetti Carbonara med Thoragårds direktimporterade Parmesanost. Sedan sov jag gott…
 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna