VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Blog Awards – pre party!

, , , , , , , , , ,

God kväll!
Vilka galet intensiva dagar jag har  bakom mig! Min kropp skriker efter sömn och hjärnan får motorstopp stup i kvarten. Det har varit liiiite mycket de senaste dagarna men oj så kul jag har haft!
 
Har haft lite dåligt samvete för att jag inte lagt ut bilderna men det har gått i ett, så jag har faktiskt inte haft tid.
 
Nu tänkte jag i a f dela med mig av bilder från kvällen/natten i Stockholm. Här kommer ett gäng från ”förfesten”  i bildspelet och jag lägger korta texter under bilderna där. Återkommer med fler bilder. Har galet många att gå igenom… en hel del finns även på min Instagram azabrennander.
 

 
Trevlig kväll!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna