VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På väg mot Stockholm och Blog Awards!

Nu sitter jag på tåget mot Hufvudstaden och tro det eller ej men jag bloggar återigen via min iPad.. Skam den som ger sig!
 
Ikväll ska jag och min Småstadsdrottningskollega Johanna gå på Blog Awards och det ska bli så kul! Hoppas bara att jag har valt rätt outfit… Blir något av det jag hade på mig på modevisningen för Love Forever.. 
 
Mer om Blog Awards och lite annat roligt vi ska hitta på ikväll kommer på bloggen senare eller imorgon.
 
Mamsi och Papsi var på kontoret och hämtade Råttan innan lunch och jag passade på att  krama om mina fina Päron lite extra! De ställer upp i ur och skur och jag vet att odjuret har det oförskämt bra hos dem.
 
Som tack får de ta med sig ett gäng krabbklor hem ikväll.. Jag undrar hur Bengt i fiskbilen tänkte när han tyckte jag skulle smälla i mig så mycket krabba..? Den enda krabbklo jag lyckades få upp smakade delikat men jag saknade större nävar…. Hade jag haft det så hade jag inte behövt gå och lägga mig hungrig…
 
TACK alla ni som hjälpte mig med tangentbordsproblemet via Facebook och sms… för självklart strulade det innan jag kom igång med mina Appleprylar idag också… Särskilt tack till Alfons som påpekade att han inte är ngn IT-nörd, bara nörd. Till dig vill jag säga att det är du inte alls! Du är en av de coolaste jag träffat och jag ser fram emot att testa det kinesiska!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna