VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ha Ha Hacker-Åza!!

, ,

Eftersom det är onsdag innebar det en runda på torget innan jobbet imorse. Jag var uppe med tuppen så Råttan och jag hann minsann med en runda i skogen också. Bengt på Hummervikens fisk fixade superfina krabbklor till mig som jag själv ska frossa i medan Råttan tittar på… Självklart blev det några buketter med blommor också… En gång tant, alltid tant!
 

 
Idag har det minsann gått lite bättre med tekniken!
Jag har nämligen fått min nya Mousetrapper som kiropraktorn rekommenderade för att bli av med gamnacken framför datorn! (Stort tack Mia för alla uppmuntrande och peppande tillrop!)
 
Inte nog med att jag inte har använt den gamla musen på hela dagen, jag har dessutom PROGRAMMERAT OM min Mousetrapper, alldeles själv! (Det gjorde inte Mia;-)

 
Jag får väl erkänna att mushanden varit på väg ut mot höger (jag drar ju alltid åt höger;-) massor av gånger men eftersom jag flyttat den gamla musen utom räckhåll (only for emergency situations) har högerhanden snällt fått återvända till Mousetrappern varje gång. Så nu sitter jag bara här och väntar på att ”nackontet” ska försvinna!
 

 
Strax ska jag bege mig hemåt. Råttan är sjukt uttråkad och jag måste börja packa. Jag ska nämligen till Stockholm imorgon eftermiddag och gå på ett spännande event tillsammans med min Småstadsdrottningskollega Johanna. Mer om det imorgon :-)!
 
Hej hopp!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna