VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Teknikens under.. Hollywood vs Apple vs Pc/Android

, , ,


 
Godkväll!
 
Tänk vad några små saker kan förenkla livet (i a f i bloggvärlden).. trodde jag…
 
Idag var jag förbi mhstore som säljer Apple prylar. Mac världen är tämligen ny för mig eftersom jag alltid kört PC och dessutom håller Samsung Galaxy högre än iPhone. Men när det kom till läsplatta föll valet ändå på en iPad4, mycket för att jag ändå kände att jag ville utmana mig själv och lära mig ett nytt operativsystem..
 
Detta val kanske inte var helt logiskt med tanke på att jag i efterhand förstått att Apples prylar inte så gärna kommunicerar med andra kompisar.. Men skam den som ger sig! Jag tror mig äntligen har vunnit en personlig seger i kampen mellan giganterna ;-)..
 
Med hjälp av Dropbox och kameraadapter känns det som jag har överlistat Apple och slutligen fått min iPad att kommunicera med både min Androidtelefon och digitalkamera… Haha!
 
Jag har också investerat i ett av Apples bluetooth tangentbord (var fasen är delete tangenten, jag hittar bara backstegstangenten..) och därmed känns det som jag har skapat mig ett ganska komplett bloggverktyg utan att behöva byta telefon eller platta!! Hahaha!
 
Så nu är det upp till bevis… Tangentbordet funkade utmärkt (bortsett från att jag inte känner igen alla tangenter) och nästa steg är att ladda upp lite bilder också..
….Vilket gick betydligt sämre men efter två timmars luggslitande, gormande, muttrande och irritationsklåda sitter de här! HUR kunde jag tro att några små saker skulle kunna förenkla livet… ;-). Summa sumarum blev det nog 1-1 Åza-Apple…
 
Nu ska jag kolla Hollywoodfruar och det står definitivt 1-0 Hollywoodfruar-Apple
 
Ps. självklart blev det inte bara teknikprylar idag.. Jag sprang även på ett par nya högklackade jag bara inte kunde motstå.. Jag som bara skulle ut och köpa Thaimat till lunch… 2-1 Hollywood-Apple! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna