VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torghandel, myslunch och Instagramfönster!

, ,

God morgon min vän!
Hoppas att du har sovit gott!
 
Har du märkt något nytt på min blogg?? Jag har fått ett Instagramfönster! Där rullar de senaste bilderna jag lagt ut på Instagram! För att se texterna till bilderna måste du dock följa mig eller gå in på min profil azabrennander på Instagram! Himla kul liten extrafunktion tycker jag!
 
Igår följde jag mina onsdagsrutiner till punkt och pricka! Jag började med en joggingrunda i Fyllerydsskogen med Råttan. Efter en snabbdusch var jag på torget där jag först handlade fisk och skaldjur och därefter blommor. Eftersom jag fått lite pikar om pensionärsvarning hottade jag upp min torghandelsoutfit med mitt nya halsband från SNÖ och fransbootsen jag fortfarande inte har impregnerat ;-).
 
På lunchen hade jag en dejt med Petra, en ”gammal” god vän. Vi hade en mysig och mumsig lunch på bästa sushistället i stan, Moshi Moshi!
 

 
På eftermiddagen var jag hos Kiropraktor Lars Isaksson! Jag har nämligen haft grym värk i nacken sedan i vintras. Ok där kom den…PENSIONÄRSVARNINGEN… Lars fixade och trixade och även om det stundtals var en pina kände jag mig bättre när jag gick därifrån. Nu har jag fått en massa övningar som jag ska göra hemma och om 1.5 v ska jag tillbaka igen. Lars trodde minsann att han skulle kunna få ordning på mig, bara jag gör mina övningar…
 
Hoppas du får en fin dag! 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna