VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skärgårdstur med Snö of Sweden m.m!

, , , , , , , , , , , , , , ,

Innan vi lämnade Formex hann vi springa runt lite på mässan också. Jag säger bara WOW! Vilken mässa! Om du missade den i år så måste du besöka den nästa år. Den var grym!
 
Jag, Annelie, Tanja och Ankie var bl a förbi RICE coola monter. Vilken färgkavalkad! RICE produkter hittar du på Annelies site Inreda.com
 

 
Självklart var jag även tvungen att provsmaka Arbrå Ångbageris pepparkakor! Ljuvlige och helt utan transfetter och konserveringsmedel. Dessutom är ju deras burkar rena samlarobjekt! Årets färg är grön och jag har redan beställt pepparkakor till jobbet så att mina medarbetare blir riktigt snälla till jul! Är du också sugen så finns även de att beställa på Inreda.com.
 

 
Sedan var ju tanken att jag skulle åkt hem egentligen, men det blev inte riktigt så!.. Jag, Johanna och Linda blev nämligen kvar i SNÖ of Swedens monter där det bjöds på Bubbel, choklad och så mycket fina smycken på en gång så att habegäret växte sig enormt.
 
Här är ett av de smycken jag unnade mig.

 
När Helen frågade oss om vi ville följa med på en skärgårdstur med mat, dryck och underhållning behövde vi inte många minuter på oss för att komma fram till att det inte var något större problem att boka om tågbiljetter, boka hotell och hänga på! Något som vi inte ångrade..
 

 
Stort tack till SNÖ of Sweden för den härliga skärgårdsturen, Rica Hotell Kungsgatan för att ni fixade fram ett rum, tandborstar m.m och Terece på Love Forever för att vi fick låna fina kläder av dig (vi hade ju inte packat för middag)! 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna