VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu känner jag mig stark nog att bekräfta – Detta har varit en av mitt livs tuffaste somrar..

Tyvärr har jag något väldigt tråkigt att berätta och eftersom många har hört av sig och undrat hur jag mår har jag nu beslutat mig för att bekräfta det som flera av er redan har misstänkt.
 
Danne och jag har separerat. Ansökan om äktenskapsskillnad skickade vi in i början av sommaren och bodelningen är genomförd. Vi bor sedan flera veckor på varsitt håll. Att jag inte har bekräftat detta tidigare beror helt enkelt på att jag inte har känt mig stark nog.
 
Jag är enormt ledsen över misslyckandet som en skilsmässa innebär men det är ett gemensamt beslut och vi båda delar övertygelsen att det enda rätta är att gå skilda vägar.
 

 
Av respekt till alla inblandade kommer jag inte kommentera vår skilsmässa vidare. Detta är vad jag kommer säga, det är mina ord och jag ber er att vi får vara ifred och hantera sorgen och besvikelsen på vårt sätt. Mitt sätt att komma på fötter igen har varit och är att umgås med människor som bryr sig om, stöttar och ger mig positiv energi. Jag är lyckligt lottad som har många av den sorten i mitt liv!
 
Vänligen respektera min önskan.
 
Kram Åza


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna