VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kiss i byxan, en idiot och styrelsemöte…

, , , , , , ,

Denna dagen började sisådär.. 
Den började med att jag vaknade skittrött (efter att ha jobbat som gogo dansös på ett  polskt lastskepp hela natten) med ögon som bara var som två streck..
 
Efter att med stort sjå fått på mig jogginkläder, satt igång Runkeeper och börjat hasa mig fram i spåret inser jag att Inez fortfarande har sina löpbyxor på sig – och att hon har kissat.. Not nice! Valentinobrallorna åkte snabbt ner i hundlatrinen.. för vem vill ha kissblöta hundbrallor i fickan…
 
Tur för Inez att jag hann få av henne byxorna innan vi mötte kärleken Hjalmar! Hjalmar är en supercharmig, ömfotad mops med galoscher på tassarna, som enligt matte bara har ögon för Inez! Jag misstänker starkt att han har lite dålig syn också ;-).
 
Väl tillbaka hemma är det bråttom för att hinna i tid till jobbet! Vad händer då? Jo, en stor lastbil med vitvaror från Carlssons blockerar hela min carport – i 30 minuter!!! Chauffören är som bortblåst och jag är ilsk som ett bi. Vilken idiot!
 

 
Nåväl, nu sitter jag i a f på kontoret och ska snart ta mig den obligatoriska frukosten med ägg, tomat och skagenröra..
 
Gårdagen innehöll mycket gott och blandat! Allt ifrån lunchdate med kärleken till styrelsemöte, valupptakt och Trollkarlen från Oz…
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna