VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Allsång på stortorget med Magnus Carlsson m fl..

, , , , , , , , , , , ,

Oj, oj, oj, idag är jag inte stark kan jag lova dig.. Borde kanske inte berätta det men solen hade gått upp när jag slutligen kröp till kojs efter en intensiv dag och supertrevlig kväll..
 

 
Får väl börja med vad som hände under dagen igår… Amalia och jag begav oss på eftermiddagen ner till Stortorget för att sjunga och lyssna på när Magnus Carlsson ledde allsången. 5 minuter innan det drog igång var det ganska folktomt men så fort Magnus äntrade scenen blev det knökfullt på torget. Vilken show han bjöd på! Vilket proffs och vilken stjärna! Gästartisterna gick inte av för hackor de heller! Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson levererade!!
 

 
Världens bästa Mats hade fixat backstagepass till oss så efter allsången bjöds vi på vin och mingel med artisterna. Himla kul att både Patrik Isaksson, Tommy Nilsson och jag har söner som heter Tim! Dock var jag först med att döpa min Tim så det kunde man ju tänka sig att de skulle apa efter ;-).. Vi hoppade även in och hjälpte Tommy att sälja skivor och som tack fick vi varsitt ex av hans nya platta, vilken rekommenderas starkt!
 
När Melody Club anlände begav jag mig hemåt, inte för att de kom men för att börja förbereda kvällens middag. Jag och Inez väntade nämligen 6 celebra gäster..;-)
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna