VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rix Fm Festival och Karl-Oskardagar hela helgen i Växjö!

, , , , , ,

Igår var det Rix-Fm festival i Växjö och jag och Anna bestämde oss för att ta en sväng på stan!
 

 
Just igår var det nog lite ungdomarnas kväll (ja jag vet att man blivit gammal när man skriver UNGDOMAR 😉 men det var ändå trevligt att lufta de lurviga lite och springa på ”gamla” bekanta. Artister som Zara Larsson, Anton Ewald, Dani och Robin Stjernberg uppträdde men är man bara 157 cm över havet ser man inte så mycket.. däremot har jag fortfarande bra hörsel..
 
En gammal bekant som uppträdde i öltältet var Johan Sahlberg. Johan har rötter i Lidnäs, den lilla by jag är uppvuxen i, och jag var galet förälskad i honom när jag gick på lågstadiet..
 

 
Ikväll är det nog en lite äldre publik men jag har inte tänkt hänga på stan. Istället väntar middag med goda vänner och en massa hundar (det är ju för övrigt Inez födelsedag idag, men det återkommer jag till).
 
Snart dags att börja förbereda inför kvällen för kl. 15.30 ska i alla fall jag vara på Stortorget! Då är det allsång som leds av Magnus Carlsson med gäster som Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Isaksson. Det vill man ju bara inte missa! I lööööv allsång!!
 
Senare ikväll uppträder The Poodles och Melody Club. Sedan jag för många år sedan var på en aukustisk spelning på Berns med The Poodles är jag faktiskt lite svag för dem å kanske spelar det även roll att Kicken nästan har samma frisyr som Johan på bilden ovan ;-)…
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna