VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Småstadsdrottningen Tiina Magnusson drabbad av Cancer

, , , ,

Jag har burit på en tung hemlighet i ett par månader. Tiina Magnusson som också var med i Småstadsdrottningar kämpar nämligen mot bröstcancer.. Jag glömmer aldrig ögonblicket när hon berättade det för mig..
 
Det var inför Top Model Sverige eventet i våras som Tiina och jag med respektive träffades på vårt hotellrum. Vi hade otroligt trevligt och laddade för en kväll i glamourens tecken. Vi gjorde oss fina och skålade i Champagne när Tiina plötsligt blev allvarlig och sa att hon hade något tråkigt att berätta. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att superkvinnan Tiina skulle berättta att hon drabbats av bröstcancer!
 
Det slog ner som en fullständig bomb och på något sätt känns det så overkligt när någon nära drabbas så hårt. För att göra en lång historia kort blev vi kvar väldigt länge på hotellet, så vi missade större delen av eventet, men i sammanhanget förbleknade Top Model fullständigt.
 
Tiina som är en helt underbar, fantastisk, stark och öppen människa  har låtit mig följa hennes kamp på mycket nära håll, vilket jag ser som ett stort förtroende! Eftersom detta energiknippe alltid har tusen bollar i luften är hon, trots cellgifter och strålningsbehandlingar, redan i full gång med att arrangera en stor cancergala i Västerås till hösten och förhoppningen är att vi alla som var med i programmet då kommer ha möjlighet att deltaga. Självklart kommer jag finnas på plats för att  ge mitt stöd till Tiina och för att få göra en god gärning för en god saks skull! Alla pengar som vi samlar in kommer oavkortat gå till Cancerfonden. Wild horses could´nt keep me away!
 

 
Tiina har inte velat gå ut med vad hon drabbats av förrän nu och när cellgifterna bidrog till att håret började rasa tog hon hjälp av pojkvännen Patric och rakade av sig rubbet (personligen tycker jag att hon är en supersnygg version av Sinad O´Connor i sitt korta hår).  Därefter ställde hon upp på en intervju, i vilken hon öppenhjärtligt berättar om vad hon gått och går igenom just nu. Tyvärr kan jag inte länka till artikeln för jag har den bara som pdf fil men jag lägger ändå en bild på den här.
 

 
Tiina, du är en mycket kär vän och jag skickar all styrka jag bara kan för att du ska reda ut det hemska som du drabbats utav. Jag kan inte säga att jag lovar att det kommer gå bra men jag kan garantera att de elaka cancercellerna inte kunde fått en tuffare motståndare än du! Du är en sann hjältinna och en förebild med ett av de största hjärtan jag mött! Stykekramar till dig!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna