VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag hade hellre önskat mig långa spiror…

, , ,

Sitter på kontoret och tittar ut på alla som spatserar utanför i det vackra vädret och tänker SNART är det MIN tur!
 
Äntligen är nämligen den efterlängtade semestern här och när jag strax nattkopplar vår växel är det för tre långa härliga semesterveckor då vi stänger kontoret och bara finns tillgängliga per mobil eller e-post! Som jag har längtat!
 
I och för sig har jag haft förmånen att kunna jobba mycket från vårt lantställe denna veckan men det är ju ändå ett pass med telefon och mejl. Fr o m måndag kommer jag bara svara på det som är absolut mest angeläget!
 
För att riktigt göra mig redo för semestern var jag i eftermiddags en sväng på Nuna för att fixa till naglarna. Jag hade rester kvar från en geloation (typ av lackförsegling) men nu är jag a´la natural! tjejerna på Nuna förvånas alltid över att jag har så långa, naturliga naglar och själv har jag nog bara tagit det förgivet. Jag brukar säga att ”alla får vi något – jag fick starka naglar”. Hade ju hellre önskat mig långa, slanka ben eller ett tjockt glansigt hår, om jag fått välja!
 
Hoppas att även du får njuta av lite lata dagar i sommar, nu loggar jag strax ut men jag kommer inte ta semester från bloggen!
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna