VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Födelsedagsfirande för Pappa Kent 70 år!

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Igår fyllde min pappa 70 år!
 
Födelsedags”barnet” fick själv välja vad vi skulle hitta på och han valde en skärgårdstur till Hasselö på dagen och middag hemma på kvällen.
 
Vi hade en mysig dag till sjöss och vi stannade ett par timmar på Hasselö för att äta lunch. Om vi bortser från att brorsonen Elwin klättrade utanför relingen,att den utlovade serveringen på båten var i princip obefintlig (2 torra muffins, en mazarin och några chipspåsar) och att maten på restaurangen var mer kall än varm så var vi nöjda med dagen.
 
När vi var tillbaka i huset drog vi genast igång med överraskningsmiddagen för pappa. Till förrätt serverade vi en liten ”skärgårdstallrik” med flatrökt ål, skagenröra och grillade jätte räkor vilka jag klickade lite vitlökssmör över som fick smälta över räkorna. 
 
Till huvudrätt gjorde vi grillspett med kycklinglårfiléer, prinskorv, bacon och grönsaker.
 
Vi hade också köpt hem lite extra gott vin och festen avslutades med bastu och ett dopp när solen var på väg upp igen..
 
Det var därför ett ganska trött gäng som städade ur huset och lämnade in nyckeln bara 5 minuter innan nya gäster skulle anlända…
 
Innan vi satte oss i bilen tillbaka mot Växjö våldgästade vi Dannes dotter Malin med familj och unnade oss den perfekta ”dagen efter lunchen”…pizza!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna