VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livets kontraster och starka personligheter på röda mattan..

Det är kontrasterna livet erbjuder som är det jag älskar mest!
Att ena dagen plocka fästingar på Inez, sätta potatis, fatta viktiga beslut i politiken, ro hem en stor affär, mysa med familjen och ibland äntra röda mattan är några av de saker som jag tankar energi utav!
 
Just nu sitter jag på bryggan i Västervik (bra med WiFi på semestern 😉 och jobbar och bloggar lite. Danne kom precis förbi med en kall öl, Tim och Danne fiskar från den andra bryggan, Inez jagar änder och mamma, pappa tar sig en eftermiddagsvila.
 
Vi väntar på att min bror med familj snart ska anlända och bara jag hittar en skrivare med scanner, så att jag kan underteckna ett viktigt dokument, är livet komplett!
 
På fredag är det fest igen men av en annan sort än den vi var på i måndags. Min käre far fyller nämligen 70 år och det är anledningen till att hela klanen Brennander befinner sig i ett hus vid havet i Västervik.
 
Det ena behöver inte förta det andra men måste jag välja är det familjen som är prio ett, i alla lägen!
 
Ändå njuter jag fortfarande av minnena från i måndags! Återigen – Kontraster..
 
Denna bilden tycker jag är så härlig på oss fyra från Småstadsdrottningar! Den är från Finest.se och jag har snott den från Johanna ;-). Tur att jag hade öronen som stoppade för annars hade mitt leende  slutat i nacken ;-).

 
Jag är så enormt glad över att jag fått förmånen att lära känna dessa tre starka personligheter! Jag läste på Johannas blogg att hon förstått varför just vi fyra blev tillfrågade om att vara med i Småstadsdrottningar och jag kan bara instämma med hennes anaslys! Så lika men ändå olika! Fyra starka kvinnor med fötterna på jorden men med en touch av ”extra allt”. Michela, Tiina och Johanna, tack för att jag och Danne får vara en del av ert och era respektives liv! Det finns vänner, bekanta, obekanta och speciella vänner. Jag räknar in er och era män Patric och Janne som våra speciella vänner och jag vet att Danne instämmer.
 
Nu ska jag titta min man djupt i ögonen, ta en klunk öl och luta mig tillbaka i solstolen.
 
Over and out from Västervik!
 

 
 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna