VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godis så det räcker och blir över!

, , ,

Idag har jag plockat upp allt som var i de Goodiebags som vi fick i Stockholm. My God så mycket kul grejer! Jag kan lova att det räcker och blir över..
 

 
Subito som hade arrangerat Galapremiären hade verkligen lyckats bra med att få till hela ”paketet”! Då menar jag allt vad gäller själva arrangemanget till middagen på Grand Escalier Jardin till vad godispåsarna innehöll!
 
Alla fick varsin påse under biostolen men de som bloggar fick också en extra Goodie bag, vilken jag hämtade upp på Subito innan vi åkte hem.
 
Det jag blev extra glad över var handkrämen och nagelacket från Trind! Just nagellacket har jag använt i många år och det förhindrar väldigt effektivt att naglarna skivar sig (om man har ”egna” naglar är det ovärderligt).
 
Jag använder även produkter från pûr sedan tidigare, så mascaran behåller jag själv! Även den orangea kuvertväskan från Glitter tycker jag är riktigt cool. Perfekt på en sommarfest!
 
Om jag bara klarar av att koppla av ska jag också läsa boken Ett tunt blått streck , vilken jag hört fått bra recensioner.
 
Nu ska jag dela med mig av godsakerna till mamma och svägerskan Sofia! Känns som lilla julafton cheeky


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna