VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Artikel i Magazinet och pepparkaksbak!

, , ,

Oj vad det lackar mot jul! Stjärnor, lyktor och stakar är på plats och med den gnistrande snön utanför fönstret tycker jag att julstämningen börjar infinna sig! Visst smakar glöggen bättre när det är vitt och kallt utanför?
 
Julstämningen har t o m infunnit sig så mycket så att Tim och jag slog på stort och bakade pepparkakor igår kväll. Smaken blev superb men våra gubbar och gummor lär inte vinna skönhetspris och grisarna påminner om Inez. cool
 
Det jag inte förstår är VARFÖR degen alltid fastnar mer på kaveln än på bakbordet? Det slutade med att både Tim och jag använde oss av Tims gamla leksakskavel för att få till någon form av utkavlad deg..
 
Under tiden som pepparkakorna svalnade lagade jag en av Tims favoriträtter – Apelsin Lax med pressad potatis á la Familyfood och trots att vi var mätta och belåtna åt vi pepparkakor så det sprutade ur öronen samtidigt som vi kollade på en robotfilm som hette Real Steel. Jag måste erkänna att jag var skeptisk men den  faktiskt inte var så tokig..
 
Igår publicerades också en artikel om mig och min medverkan i Småstadsdrottningar i Magazinet. Alina som har skrivit artikeln är så duktig på att skriva och jag läser alltid hennes krönikor i Magazinet. Därför var det extra roligt att tacka ja när Alina kontaktade mig. Vill du läsa artikeln finns den på sidan 8 här: http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_t.aspx?gKey=rfmx1824
 
Bilden som är i tidningen tog Alina och jag tycker den är mysig. Dock var första bilden inte så bra, men blommorna var fina wink. Jämför startbilden i detta inlägg med bilden i artikeln..
 
En riktigt trevlig helg och en härlig 2:a Advent önskar jag alla!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna