VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Göteborg, Svenska Mässan över dagen

, , , , , ,

 
I går var jag i Göteborg över dagen. Trots att jag är en ”småstadstjej” trivs jag ypperligt i både Göteborg och Stockholm och jag har bitvis jobbat mycket i dessa båda städer. MEN jag tycker samtidigt att det alltid känns skönt att styra kosan hemåt igen..
 
Det var en tidig morgon och vid 10-tiden ankom jag svenska mässan där jag skulle tillbringa dagen på Swedental, årets stora mötesplats för hela den svenska tandvården. http://www.svenskamassan.se/sites/swedental/
 
Jag rekryterar  och språkutbildar ju som bekant utländska läkare och tandläkare och eftersom Kalmena Rek www.kalmena.com  har samarbetat med 19 av våra 21 svenska landsting är Swedental ett ypperligt tillfälle att träffa kunder och knyta nya kontakter.
 
Miljömedveten Smålänning (eller kanske snålänning 😉 som jag är tog jag spårvagn 2 fram och tillbaka. Ryckte då även in och hjälpte en kvinna i nöd som hade problem med språket. Blir alltid lika förundrad över hur människor bara kan stå bredvid, se obekväma ut och inte lyfta ett finger..
 
 hann även med att delta i en liten tävling… Det gällde att kasta tandborstar genom hål. Jag fegade inte utan satsade allt på det minsta hålet. Å där satt 50 poäng J.!!
 
Lägger ut lite bilder från mässan. Tyvärr går det fortfarande inte att lägga olika bildtexter men den första montern jag besöker på bilderna är Folktandvården Kalmar. Observera särskilt mina röda läppar. Snacka om barnslig humor. Jag tyckte det var jättekul med godismunnarna, och goda var de också men jättesvåra att prata med i munnen..
 
Den andra montern  jag besökte är Folktandvården Blekinge. Där bjöds det inte på godismunnar men handsprit i sprayform, vilket var mycket användbart efter att ha hälsat på massor av människor.
 
Jag är jättenöjd med dagen och ser fram emot nästa mässa om ett år igen. Då är det Stockholm som gäller! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna