VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu har vi bokat Koh Samet, Thailand igen!

, , , , , , , , , , , , , , , ,

 
För 1 år och 9 månader sedan, närmare bestämt på min 40-årsdag, gifte jag mig med Danne. Eftersom båda varit gifta tidigare ville vi gifta oss enkelt med endast den närmaste familjen som gäster.
 
Endast barnen visste vad som skulle ske och övriga familjen blev mycket överraskade när vi efter välkomstdrinken bytt om och prästen Daniel Sjöö hälsade alla välkomna i Stenhuset på Öjaby Herrgård http://www.ojabyherrgard.se/.
 
Efter bröllopet reste vi till den fantastiska ön Koh Samet i Thailand och nu har vi just bokat ett par veckor på samma ställe i början av året! Ååååå vad jag längtar tillbaka!
 
Funderar ni på att resa till Thailand tycker jag ni ska kolla flygpriser med http://www.jordenresor.se/. Det är andra gången vi bokar med hjälp av Jordenresors underbara personal. Tror dessutom det är svårt att hitta en resa t o r Bangkok med direktflyg Thai Air för 5 995:-!
 
På Koh Samet fick vi jättebra kontakt med Mr. Saravoot, så efter några mejl var även boendet på Le Vimarn ordnat för oss! http://www.levimarncottage.com/               
 
Lägger ut lite bilder från vår förra resa. Tyvärr funkade det inte att lägga in bildtexter men det är lite blandad kompott med allt ifrån strandliv till shopping.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna