VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

"Prutet" i några av mina favoritbutiker..

Tror jag just myntat ett nytt uttryck men jag är tveksam till om det passar in i Svenska Akademiens Ordlista… Prutet.. hmmm, jag som är ordpolis känner att jag inte riktigt kan stå bakom det ordet.
 
Hur som helst. Jag prutar verkligen på allt som går att pruta på och jag har faktiskt några små tips att dela av mig utav.
 
1.yes Stamkundsrabatt! Om du ofta handlar i en butik ska du självklart premieras för det.
2.yesMängdrabatt! Inte ska du betala samma styckpris om du handlar mycket av samma vara som den som endast köper en artikel.
3.yesSkönhetsfelsreducering. Många varor har något skönhetsfel. Betala aldrig fullpris för något som inte är perfekt. Jobbigt bara när man springer på någon som Christoffer på Cenino som återställer varan till perfekt.. Då får man nöja sig med trosor ;-.
 
Om ni är nyfikna på var jag handlade så var det i några av mina favoritbutiker i Växjö.
 
Första stoppet var på Mio Möbler. Faktum är att nästan alla våra möbler har inhandlats på Mio möbler, så självklart krävde jag mängdrabatt! Min favoritsäljare på Mio heter Monika och det var henne jag hade en liten diskussion med. Tror dock att båda var relativt nöjda när jag lämnade butiken. http://www.mio.se/
 
Andra butiken jag handlade i var Växjö Elektriska. Jag har en förkärlek till Louis Poulsen lampor och även Växjö Elektriska är ett av mina stamställen (jag har alldeles för många lampor hemma redan, enligt Danne;-). Christine känner mig väl, vilket jag också tror framgår av vår diskussion. Här hävdade jag givetvis stamkundsrabatt!. Den observante Växjöbon såg säkert att ett litet fel smugit sig in… Turligt nog är Christine välkänd i Växjö så de flesta från orten insåg säkert att namnskylten var fel. Kristin heter inget annat än Christine Nilsson Löfqvist. http://www.vaxjoelektriska.se/
 
Mitt sista stopp är i min absoluta favoritbutik vad gäller kläder, väskor och skor, Cenino i Växjö. Christoffer och jag har haft många bataljer vill jag lova och han är svår.. MEN det blev några Calvin Clein trosor som plåster på såren för att jag inte lyckades med skönhetsfelsreduceringen! Så man får väl konstatera att det blev lite stamkundsrabatt även här. http://www.cenino.se/vaxjo/cenino/
 
TACK alla ni som var med när jag överraskade er med ett filmteam i hasorna. Ni var minst lika bra framför kameran som någon annan i dessa sammanhang. Ni är mina sanna Småstadsdrottningar (och någon kung då förståswink!)
Inlägg om nationaldagsfirandet kommer imorgon för nu ska jag sussa sött.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna