VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu rullar vi!!!

,

 
Spänningen var på topp när familjen samlades hos min bror Fredrik och svägerska Sofia för att tillsammans titta på första avsnittet av Småstadsdrottningar.
 
Fredrik langade ut sina hemgjorda, stenugnsbakade pizzor på löpande band och mamma Ann-Britt serverade rosévin till alla ”för att det blir lite mysigare så”.
 
Min man Danne agerade mästerfotograf eftersom han trivs bättre bakom än framför kameran och Inez var mest nyfiken på familjens nytillskott.
 
Vi har suttit här förut, spända, med känslan av skräckblandad förtjusning. Man vet inte vad som komma skall men blicken är riktad mot i tv´n med våra mest kritiska ögon..
 
Redan efter några minuter in i programmet sitter alla tillbakalutade med fåniga leenden på läpparna. Pappa Kent är ju precis som han alltid är, Frallan Inez har fått köra sin show och jag själv är just bara mig själv. Tim skrattar så han tjuter och mellan skrattattackerna får han fram ”mamma, du är ju precis som du brukar vara. Inte någon Drottning, bara min mamma”. I mina öron kan man inte få ett bättre betyg.
 
Visst hoppar det grodor hit och dit men ändå är helhetsintrycket att det är ett program med en stor portion humor.
 
Ett skratt förlänger livet och jag lovar er att mitt liv kommer förlänga mitt liv betydligt genom min medverkan i Småstadsdrottningar.
 
Vi fick även en liten glimt av vad som komma skall nästa vecka.. Frågan jag ställer mig är VAD jag har på mig.. Ni undrar säkert varför jag, mamma och pappa sjunger nationalsången tillsammans… Förklaring kommer nästa vecka…
 
Hoppas du hänger på och skrattar tillsammans med mig i kommande avsnitt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna