VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Debut i radiosammanhang

, ,

Nedräkningen har börjat.. och nu börjar det faktiskt kännas att det är på riktigt…
Idag debuterade jag i radiosammanhang. Det var Sveriges Radio Kronobergs livsstilsprogram Västergatan som bjudit in mig. I en timme skulle vi prata om programmet och låta lyssnarna lära känna mig.
Herregud, tänkte jag innan. En timme!? Jag som pratar så fort kommer ha sagt allt på fem minuter.. men ack så fel jag hade. Timmen  kändes som 15 minuter och tack vare proffsig programledning av rutinerade Jocke Wallgren blev det faktiskt jättebra!
Lika spännande som otäckt är det dock med direktsändning, man vet ju aldrig vad man har att vänta..
Något av det bästa med radio är att man inte måste vara på topp.. Dagen till ära hade jag två röda illbattingar i ansiktet, risigt hår och galet nariga läppar men det skulle ju inte visas upp för allmän beskådan..
Hu, så fel jag hade. Med en fotografering efter inslaget och en bild som hamnade på SR Kronobergs hemsida lyckades jag för alltid föreviga dessa retliga små detaljer. Men det, som mycket annat, bjuder jag på!
Länk till radioinslaget:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2160&artikel=5327585
 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna