VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Livslång Kärlek – Juletips No. 18 december

Fnissar fortfarande åt era roliga historier till inlägget om att Tobias driver mig till vansinne. Just det där med handdukarna verkar få känslorna att svalla hos fler än mig.20181217_140955Någon berättade att i en familj hade man bara två duschhanddukar trots att man var fler i familjen men alla delade och det var inte så noga. Faktum är att jag haft den diskussionen med en vän som har på samma sätt. Hen resonerar som så att man ju är ren när man kommer ur duschen så därför spelar det ju ingen roll om man är fler på samma handduk.20181217_140904Själv tycker jag det är skitäckligt. Jag menar att även om man är ren så torkar man ju bort en massa hudflagor och partiklar och jag vill definitivt INTE ha någon annans bajspartiklar i mitt ansikte, ÄVEN om de kommer från en familjemedlem. Inte heller vill jag torka mig med en fuktig handduk som någon annan använt! Hur resonerar du?

Nog om använda handdukar och bajspartiklar. Här kommer dagens Juletips som är från Love Forever som just nu skickar med en gåva i form av ett supercoolt halsband till mina vänner!20181217_141044De slitna jeansen har fodrade hål så man slipper frysa om låren. Den röda tröjan är superskön i kvalitén, lite längre baktill och visst blir man glad av färgen (finns i svart, vit och gul också)? Kepsen finns i fler varianter som du hittar här.20181217_140825En annan favorit är denna fantastiska kjolen i stretchigt PU läder. Svägerskan (som för övrigt tagit bilderna) trodde inte sina ögon när hon kände på den och konstaterade att den kändes som riktigt skinn på utsidan men var mjuk och skön på insidan!
20181217_141343Kolla fallet på kjolen som du enkelt reglerar längden på genom att ha den högre eller lägre i midjan.20181217_140738Julafton närmar sig så vänta inte med att kika in på Love Forever och skynda dig att lägga din beställning om du hittar något till dig själv eller någon du tycker förtjänar något fint. För att få det coola och jättelånga halsbandet på bilden nedan i gåva skriver du ”Åza” i noteringen på ordern. //Ålong-cross-necklace-cremePs. Det är två halsband på bilden ovan men det är så långt att du kan vira det två varv och få samma effekt.

Kommentera (4)

Annons

Jag lyssnar på Varningsklockorna

Ikväll är ett sånt läge när jag absolut inte vill göra något annat än att bara vara ensam och ha det tyst och lugnt omkring mig. På senare tid har jag hamnat ganska ofta i det läget och då menar jag att det verkligen måste vara knäpptyst omkring mig.20181215_184859 I de stunderna är det inte bara kärleken som driver mig till vansinne. Inte ens Råttan går säker om hon pockar på min uppmärksamhet. Mobilen måste jag ha på ljudlös för om jag hör hur inkorgen plingar, eller ännu värre inser att något vill prata med mig, rusar pulsen och stresspåslaget är ett faktum.20181215_185058Jag förstår såklart att det är varningsklockor och jag väljer att lyssna på dem när de börjar ringa.

I går stannade jag t ex hemma från ett supermysigt glöggmingel med massor av goda vänner för att jag helt enkelt inte orkade umgås. Förra veckan avbokade jag julbordet jag var inbjuden till på stans bästa restaurang och dissade en AW med vänner från storstaden av samma anledning.

Ikväll tar jag en skärmpaus så istället för långa utläggningar om relationsbekymmer och polisanmälningar bjussar jag på MASSOR av bonus-juletips istället. HÄR hittar du mer julklappsinspiration och erbjudanden än du kan drömma om från många olika varumärken. Shoppa lugnt så hörs vi snart igen. Kram Å

Kommentera (1)

Annons

Även en Hopplös Slarver förtjänar Julklapp – Juletips No. 17 december

Blev så galet full i skratt när jag läste era kommentarer till gårdagens inlägg om hur Tobias driver mig till vansinne! Uppenbarligen är jag långt ifrån ensam om den känslan och kanske ni rätt i att det är lika bra att resignera och ge upp. Något min mor berättade för mig så sent som i morse när hon suckade ”jaha, här har Kent öppnat posten, det ser jag tydligt eftersom både brevkniven och det tomma kuvertet ligger kvar på bänken. Men jag gör som jag gjort de senaste 50 åren, slänger kuvertet, sätter tillbaka kniven och konstaterar att han inte är som han ska”..20181217_120323Men hoppet är det sista som överger människan och jag vägrar gilla läget. Men jag lovar dig och Rita att återkomma i ämnet om jag knäcker nöten!
Rita: ”Det här är verkliga livet Åza! Vi snart 22 år men jag vill verkligen inte byta ut honom. Gilla läget för du får aldrig ordning på honom och får du det vill jag veta hur du bar dig åt. ❤”

Hopplösa slarvers eller inte så förtjänar de såklart fina klappar i jul så dagens Juletips blir till Honom! //Å

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Kommentera (2)

Annons

Sambo nej Tack – HAN driver mig till VANSINNE

Jag får väldigt ofta frågan om jag planerar för flytt till Stockholm och på den frågan svarar jag NEJ! Jag älskar mitt Växjö och är inte ens i närheten av att lämna det jag har här. Följdfrågan blir då ofta om jag inte älskar Tobias och på den frågan svarar jag JO! Men han driver mig till […]

Read More

Annons

Grann som en Julgran med Rabattkod – Juletips No. 16 december

Har just lämnat mina killar vid tåget och pustar ut framför datorn. Man kan lugnt säga att det tar lite på krafterna att ha inneboende när man inte är van vid det och dessutom är lite labil som jag för tillfället.. Strax mer om vad som får mig att bli topp tunnor rosenrasande på den äldre […]

Read More

För att få de senaste uppdateringarna