VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NU har jag flyttat

NU HAR JAG FLYTTAT!

Du hittar mig HÄR och jag hoppas att du flyttar med mig så att vi kan fortsätta ses.

Kram Å
www.azabrennander.se

Kommentera

Det är nu det händer

Nu är det faktiskt på RIKTIGT riktigt, det är nu det händer!

Min blogg håller på att flyttas just nu så inom kort är det på en helt annan plats vi möts. Jag hoppas att du vill följa med mig dit. Min nya blogg hittar du HÄR.20200409_183516I samband med flytten tar jag en kort bloggpaus för att njuta av Påsken, att Tim är här och för att fira att min älskade unge fyller myndig.

Självklart återkommer jag med ”Best of Påsken 2020” på min nya blogg men men fram till dess hittar ni mig och mina stories på min instagram @azabrennander.se!

GLAD PÅSK och en liten försmak av hur det kommer se ut ”hemma hos mig” framöver..AzaBlogHeader_background2bagbPs. www.azabrennander.se kommer omdirigeras och vara den enda adressen till min nya blogg. Så om du redan hittar mig via den så kommer du hamna rätt i fortsättningen också. 

Kommentera (6)

I annonssamarbete med Love by Lola

Nakendansen inställd

Först deppade jag ihop ordentligt. Allt ifrån outfit till resa var ju minutiöst planerat och jag var inte ensam om att se fram emot vår resa. Vi var nämligen ett stort tjejgäng som skulle festat hela natten och dansat nakna i månens sken. Men nyss nåddes vi av meddelandet att Blåkulla Airlines ställer in alla avgångar, så denna påsken finns det inte annat att göra än att ställa tillbaka kvasten i förrådet och dansa naken någon annanstans…

Bilden har jag lånat från Kalmar läns museum som låtit meddela att flygningen till Blåkulla är inställd för alla häxor denna påsken.20200409_094039Men man får ju inte roligare än man gör sig och eftersom uterummet just nu fungerar som både kontor, yogasal, träningslokal, matplats och relaxavdelning tänker jag att det även kan få vara substitut för Blåkulla idag.20200408_115321Av hänsyn till grannarna avstår jag dock från att dansa naken i år och bjuder istället på rykande nytt från Love by Lola och ett riktigt bra påskerbjudande!
20200409_092011Med rabattkoden ”azabrennander15” får du just nu 15% rabatt på allt hos Love by Lola hela påskhelgen, alltså t o m klockan 23.59 på måndag!

De bikinis jag har på bilderna är Classy white ovan och Sassy snake nedan. Webbshoppen hittar du HÄR.
20200409_091439Det blir sannerligen en påskhelg som inte lär bli som den brukar för de allra flesta av oss. Men även om vi inte kan träffa hela tjocka släkten, flyga till Blåkulla eller Marbella som planerat kan vi alltid göra det bästa av situationen.

Själv kommer jag drömma om härligt lata dagar i solen vid poolen. En fin och glad påsk önskar jag dig från uterummet. Kram Å20200409_090530

Kommentera (4)

Det bästa på länge

Just nu bubblar jag över av bra grejer och jag börjar med den allra bästa först.. TIM ÄR ÄNTLIGEN HOS MIG EFTER DRYGT EN MÅNAD ÅTSKILDA! Hur mysigt tror du att Råttan och jag tycker det är?Inez blev verkligen helt galen när hennes älskade Tim kom och var fullständigt ostoppbar när han packade ur bilen. […]

Read More

Natur, musik samt svensk design och företagsamhet i samarbete

Två av de saker jag uppskattar extremt extramycket i min sociala distansering är att njuta av naturen och lyssna på musik jag älskar. Jag gissar att jag är långt ifrån ensam om att finna njutning i det. Därför är jag oerhört nöjd över att ha lyckats kombinera lyssning av högsta klass med något som är bra för […]

Read More

För att få de senaste uppdateringarna