VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET får ALDRIG hända igen

Jag vaknade med ett ryck och kände genast hur en olustkänsla spred sig som en löpeld genom min kropp. Utan linser famlade jag med grejerna på nattduksbordet tills jag hittade mobilen och fick det jag befarat bekräftat.

I 30 år, i TRETTI ÅR har jag aldrig missat det och det är ju för fasiken en kvarts livslängd om man som vi räknar med att bli 120 MINST!mia 2För trettio år sedan mötte jag nämligen en av de viktigaste människorna i mitt liv. Vi gillade inte varandra ifrån start men vänskapen vi på något märkligt sätt ändå lyckades utveckla är av den starkaste, lojalaste, ärligaste och härligaste sort man kan ha.

Igår glömde jag bort att gratulera en av de viktigaste människorna jag känner på hennes födelsedag. DET har ALDRIG hänt tidigare!

Men på samma sätt som vi är lika som bär i de flesta av våra värderingar som synen på livet och vad som är viktigt. Lika olika är vi till utseendet (lång/kort, mörk/ljus, lite Baccara om du frågar oss) m.m…. För Mia var det nämligen ingen ”big deal” att jag gratulerade henne en dag för sent medans det för mig hade varit en katastrof och en stor undran över om jag fortfarande betyder något för henne om hon inte hört av sig på min födelsedag. Därför konstaterade vi skrattande att det var tur att det var jag som ”fejlade” första gången på 30 år och att hon högst definitivt har en upp på mig!mia 1Återigen och än en gång för sent STORT GRATTIS (i efterskott) min ÄLSKADE bästis.

Ps. Vi ses på balkongen om sisådär en tretti år igen….

Kommentera (2)

Annons

Favorit i Repris – Vinn hudvård för 4 675 kr!

Ni är många som har frågat om jag kunde köra den igen och som man säger ”trägen vinner”…  Så varsågod, här kommer den igen. En utav mina mest uppskattade tävlingar då jag tävlade ut en en komplett antiage serie från Palina värd 4 675 kr!20180119_092325”Vill du ge din hud det absolut bästa i kampen mot hudens åldrande? Då är Antiage-serien från Palina Skin Philosophy för dig! Äntligen kan vi presentera våra fantastiska antiage-produkter, framtagna med den allra senast ingrediensteknologin och full effekt i form av de främsta antiage-ingredienserna som finns att tillgå. Palina Skin Philosophy är ensamma i världen med den här unika, kraftfulla kombinationen av stamceller, schweizisk snöalg, Flower Bulb Extract och Mexican Blue Agave Leaves samt peptider.” //PalinaAntiage gruppbildDu kan läsa mer om produkterna (som dessutom doftar alldeles underbart intygar Tobias) här och för att ha chans att vinna produkterna kan du göra på två sätt (eller båda):

– Dela detta blogginlägget på din Facebook sida och lämna en avtryck i kommentarsfältet nedan.
eller
– Följ mig och Tagga två vänner i mitt Instagraminlägg på @azabrennander.se med bilden ovan.

På torsdag den 25 januari presenteras vinnaren här ! Stort Lycka till!

Kram Åza  

Ps. Om du har både Instagram och Facebook kan du dubbla dina chanser att vinna genom att dela på både Fb och Insta!

I samarbete med Palina

Kommentera (5)

Annons

Kvinnor från Venus och Män från Mars

God kväll fina!
Ibland blir inte dagen som man tänkt sig men kanske bättre ändå.. tror jag utan att ha tänkt efter.
20180119_090619 Jag hade nämligen räknat med en heldag på kontoret och hade hela fredagens ”to do lista” klar för mig och kollegan. Det jag inte hade räknat med var att min arbetsplats skulle invaderas av tre varelser från Mars redan efter lunch utan betydligt senare…20180119_143407Därmed förbyttes effektivitet mot fika och arbetsdagen avslutades betydligt tidigare än planerat eftersom ingen av Mars varelserna tyckte det var särskilt kul på mitt kontor när fikat var slut.

Det i sin tur bidrog till att jag istället sitter vid datorn nu med en Mars varelse som ungefär varannan minut frågar när maten är klar eftersom han är ”SKITHUNGRIG”, en som just fick en lättare utskällning efter att ha brynt fläskfilén på för låg värme och efter utskällningen tyckte det var en god idé att putsa kängorna på köksbänken (tillsammans med den överbrynta fläskfilén) samt en som är oerhört nöjd så länge han får sitta med mobiltelefonen och hörlurar i soffan med Råttan, fullständigt omedveten om att som händer runtomkring..20180119_160958 Excuse me for saying… men visst är det väl så att män och kvinnor MÅSTE vara från helt olika planeter och som svägisen konstaterade tidigare idag; ”Tänk att du har TRE Mars varelser att rodda, jag har bara två och tycker det räcker till och blir över..”.20180119_092347 Men trots några överraskningar och uppenbara kommunikationsmissar är jag oändligt glad att alla mina män från Mars är hos mig igen.20180119_193231Nu blir det fredagsmys,så som jag planerat det från början, så ÄNTLIGEN är vi i fas igen ;-). Trevlig kväll! //Å

Kommentera (4)

Annons

Jag behöver Terapi och Hänförande Coaching

För drygt ett år sedan började jag gå och prata med någon. Jag kallade det för terapi men egentligen tror jag det kallas coaching. Fram till dess hade jag nog mest fnyst på näsan och tyckt att det var ganska tramsigt att behöva en terapeut eller coach eftersom jag menade att prata gör man väl tillräckligt med dem som står en […]

Read More

Annons

Världens SÄMSTA

Jag var faktiskt väldigt osäker på om jag skulle berätta hur dålig jag känner mig men eftersom jag är så öppen med allt annat kom jag fram till att det skulle kännas ganska oärligt att inte tala om hela sanningen. Särskilt eftersom så många utav er har visat så stor omtanke och empati.. Saken är den att […]

Read More

För att få de senaste uppdateringarna