Ell-Calvin1

Fotograf: Michaela Andersson

Varför tycker de flesta tjejerna att det är jobbigt att prata om att tillfredsställa sig själva?

Du måste ju hålla med om att det pratas mer och är mer öppet om att killar kollar på porr och runkar eller drar en hand-tralla lite då och då än att det pratas om att tjejer tillfredsställer sig själva? Varför är det så?
Jag menar det båda handlar ju om att man tillfredsställer sig själv, sen spelar det ingen roll om det är en kille eller en tjej det är fortfarande njutning på samma nivå.

Killar är oftast ganska öppna med att prata om porr och sexuella erfarenheter och hur ofta det låter sig själva njuta. Tjejer däremot, vi är lite med fisförnämnda och pratar inte om njutning på det sättet, vi håller det gärna för oss själva och blir genast generade och röda i ansiktet om någon skulle fråga. Jag säger inte att varenda kille och tjej beter sig så här utan bara i många fall, du förstår. Jag kan erkänna att jag kan bli lite tillbakadragen och tyst om någon plötsligt skulle fråga ut mig om det, eller dra upp det samtalsämnet. Jag kan inte riktigt säga vad det är som gör mig generad, det är väll mer att jag jag inte vet vad jag ska säga, eftersom att de flest tjejer inte pratar om det så känns det inte rätt för mig att göra det heller.

Jag menar det är väll ändå normalt att hålla det för sig själv? det är ändå något så pass privat att man inte behöver berätta det för alla som frågar eller undrar. Sen om man vill vara öppen och skrika det ut till alla som frågar är ju inte heller fel, känner man för det så visst, varsågod. Om någon frågar dig så är det bara att svara ”jag är inte bekväm att prata om det här” så svarar alltid jag, haha som om det händer ofta, har typ nästan aldrig hänt men ändå.
Jag tycker bara att det är intressant att det oftast är så stor skillnad på killar och tjejer. Är det någon som har något svar på min fundering så får ni mer än gärna kommentera, jag skulle tycka det var super kul att veta om det är fler än jag som undrar varför det är så eller som ens håller med mig! :)

Kram, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Sabbe

  Äsch, tjejer ska vara så jävla pryda bara. Det handlar helt enkelt om naturen, hur vi är födda, och det är skillnad på tjejer och killar i skallen även om folk vägrar erkänna det. Jag för min del har inga som helst problem att prata om varken sex eller onani. Kör hårt!

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   HAHAHAHAHHAHA Sabrin xD du är ju bara för härlig! Vi får ta de snacket sen då 😉
   KRam!

   URL:
 2. Postat av: Amanda Löfgren

  Hej Ellinor! Skulle bara vilja berätta för dig hur stor förebild du är för mig! Läser din blogg massor och följer dig på insragram. Tycker du är en helt fantastisk människa. Skulle jag se dig ute eller något tror jag det hade svimmat eller börjat gråta. Du betyder sjukt mycket för mig!! Älskar dig massor! Extremt vacker! Skickar en massa kramar till! Sjukt stark tjej! Kramar Amanda

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Det värmer i mitt hjärta att läsa att du ser mig som en stor förebild.
   Jag blir också super glad över att du läser min blogg varje dag, det gör de hela lite roligare att blogga 😀

   Då hoppas jag att vi ses någonting då :)
   Kramar och massa kärlek! <3 <3

   URL:
 3. Postat av: Klara

  Hej Ellinor
  Du är en sån stor förebild jag läser din blogg och följer dig på instagram skulle vara sjukt glad för svar! Skulle även vara överlycklig om du följde mig på insta
  Heter på insta: klarabergman13
  Från ett fan i Trelleborg! ❤️

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan Klara!
   Vad glad jag blir att du följer mig på min väg mot mina drömmar, det uppskattar jag.
   Jag önskar dig en toppen dag och skänker massa kramar och kärlek! <3 <3 <3

   URL:
 4. Postat av: Emmy

  Hej Ellinor. Jag gör ett gymnasiearbete om Psoriasis. Undrar om du skulle vilja svara på några frågor som jag sedan kommer att använda i mitt arbete! Hade varit super skoj! Tacksam för svar:) Kram

 5. Postat av: Josefine

  Jag tycker dur skitcool som kör ditt race och säger vad du tycker! Det inspirerar många! Du är bäst Ellinor! Massa kramar

  URL:

Lämna en kommentar