En till Allt för föräldrar webbplats

Vikten av att komma ut

Vikten av att komma ut

En hund trivs allra bäst när den går ut varje dag. Och helst då inte bara i trädgården, även om den kanske är relativt stor.  Hundar mår bra av att gå på promenad, att få komma ut och sträcka på benen, kortare eller längre sträckor. Dels vill de känna sig fria att uträtta sina behov. Men en hund älskar också att upptäcka sina omgivningar. De nosar och registrerar allt som hänt runt omkring dem.

När du tar med dig hunden till en hundskog så finns det en mångfald av intryck. Alla vilda djur som kommer och går, men också andra hundar som varit där. Din hund kan mycket väl få upp vittringen av något som den vill jaga, även om det kanske var flera dagar sedan de djuret var där. Men det får den att börja springa, den blir ivrig och instinkten får fart. Eller så vill den markera sin närvaro själv, genom att lyfta på benet lite varstans.

Det här är viktigt för alla hundar. För dem är det nästan som att se en bra film. De trivs med att nosa sig fram genom livet. En annan fördel med at komma ut till hundskogarna är att de kan träffa likasinnade. Att umgås med andra hundar både lärorikt men framför allt roligt. Tänk hur en del springer tillsammans, det är som ett racerlopp. Hundskogarna är ett naturligt sätt för dem att leka tillsammans, samtidigt som de har gott om plats att göra annat när de tröttnar.

 

http://hundeskove.dk/

Autobutler är nordens största digitala förmedlare

Verkstadsportalen Autobutler är nordens största digitala förmedlare av bilreparationer och erbjuder bilägare ett enkelt sätt att hämta offerter från över 3 000 anslutna bilverkstäder i Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike och England.

Vi är oberoende av verkstadsbranschen, och vårt mål är att skapa transparens och trygghet för bilägare som vill hitta en verkstad online. Något som över 700 000 bilägare sedan 2010 kunnat utnyttja

https://www.autobutler.se/