image

Nu måste jag få ut mig det här.
När jag jobbade med maybelline på Åhléns så fick jag en kommentar som sitter kvar.

När jag stod på scenen så kommer en kille, han var 40+, fram till Jonas och viskar ”jag tror att hon är väldigt nervös, hon är så nervös så att hon har fått utslag stackaren”.
Ja, jag vet att jag inte ska ta åt mig och det gör jag nog inte, men det sätter sig på mitt huvud. Trodde han på riktigt att jag var så nervös så att jag hade fått utslag över hela kroppen? På riktigt, hur dumma får folk bli?
Är det vad folk tror när dem ser mig?
Jag blir bara så arg på folk ibland, att dem inte tänker efter.

Det var väll kanske tur att jag inte hörde det när jag stod där på scenen, jag hade ju ifrågasatt honom, öppet, så att alla hörde. .  Hade nog varit ganska skönt att få försvara mig själv.

Aja ville bara få ut det och min blogg är en sak som hjälper mig med det.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: anonym

  Jag vill inte vara någon språkpolis, men du skriver ofta dem i stället för de. Jag gillar din blogg och dig, och det stör lite.
  tex. ”när dem ser mig” , ”att dem inte”.

  URL:
 2. Postat av: Ellen

  Haha, snacka om att leta efter något att klaga på. Inget jag ens skulle tänka på, annat hade det varit om det var särskrivningar. Tror inte det finns någon annan än en svensklärare som hade stört sig på det där.

  URL:
 3. Postat av: Annica

  Hej Ellinor! Fy va tråkig att en del kläcker ur sig såna korkade kommentarer. Jag och min dotter var på Åhléns första dagen och på första visningen. Vi tog selfie tillsammans. Det var så mycket folk så det fanns inte riktigt något bra läge att prata. Men det jag vill säga är att du är så otroligt fin och vacker. Din personlighet gör att man inte tänker på utslagen. Visst man ser att du har dem såklart men verkligen inget en normal människa skulle kommentera om. Fy Man gnäller själv om en finne på näsan eller lite övervikt när det finns de med betydligt allvarligare åkommor. Var stark för du är vacker med eller utan utslag! Kram Annica

Lämna en kommentar