goofy

bjbo41

 

Foto: Emma Grann 

Jag älskar att känna harmoni i kroppen. Men jag har inte listat ut vad det är jag gör för att känna det? utan det bara kommer och går som det vill. En dröm hade ju varit att veta vad det är som gör att det kommer.

Just nu är en sådan tid då jag känner mig riktigt harmonisk, jag har 0 stress i kroppen, jag uppskattar nuet, och bara njuter av att vara där jag är just nu.
jag tror att det kan ha med ens tankar att göra, eller jaa det är klart att det har med tankarna att göra. men jag tror att om du bestämmer dig för att vara lugn och harmonisk så är du på god riktning dit, om du är öppen i sinnet så tror jag att man kan ta sig dit med bara sina egna tankar. För mig tror jag också att harmonisk musik eller vad man ska säga kan hjälpa mig otroligt mycket.
Just nu är jag iaf väldigt glad och nöjd precis så som allt är och det tänker jag njuta av.

Kram, Ellinor

Lämna en kommentar