Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

NY BLOGG NY ADRESS

Www.atousapink.se är där jag kommer framöver hålla hus!!
jag tackar för mig för dessa fantastiska 3 år som toppbloggare hos allt för föräldrar och återgår till platsen där allt startade. Tackar Emilia främst för att hon en natt ville ha med mig i allt för föräldrars gäng. 
10 års bloggande och massor av saker på gång, dock har instagram fångat mig (och omvärlden ) . Bloggar kommer ju dö ut snart. Men för att hålla igång och för att kunna gå tillbaka senare i livet så uppdaterar jag så man har något att gå tillbaka till. Vi får se vart denna resan slutar. Men vi ses på nya adressen! 

Hoppas ni hakar på! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *