Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Om några timmar!

Jag kommer att avslöja bloggadressen om några timmar så fort teknikern fixat, sidan ligger nere just nu.

Vi har väl för det mesta inte haft tid att andas pga sjukdomar och feber.

Men strax ska vi iväg några kvarter bort och  sova hos Rochelle och Celeste . Vi ska ha pizzaparty! 

Celeste är Mirabelles klasskompis , mamman och jag är idag bästisar typ. Hennes kusin var min kund utan att vi kände varandra då.

Alla barnen ska med haha. Men ska bli kul! Första övernattningen hos kompis …. med mamma 😂 än har de inte sovit borta utan mig. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *