Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Hejdå bloggen

Ni är så fantastiska och kloka!

Jag älskar att ta era råd. Tack! Tack för att just DU läser min blogg. Min blogg kommer inte vara lika uppdaterad just nu då jag kommer börja blogga på ett annat namn snart, men jag kommer länka in dit så ni kan fortsätta följa mig.

Har sjukt mycket på gång . Jag älskar att kolla appen och se när ni gett mig goda råd! Känns som man känner er fastän vi aldrig träffats. 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag på VIP frukosten på underbara baby mässan  i stan !

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *