Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Ska man berätta sanningen ? 


Idag har jag pratat med en vän. 

Denna vän har följt min blogg som läsare sedan jag var gravid med första barnet. Alltså Mirabelle . 

7 år senare råkade denna läsare träffa mig hemma hos en annan, och visar sig bo här där jag bor. 

Så min läsare blev min vän. Då hon läst min blogg sedan jag var gravid för 8 år sedan vet hon i princip ALLT om mig och barnen. 

Idag pratade vi igenom om saker ,luckor som är oskrivna för er i bloggen, om varför.

Hon tycker jag ska berätta hela stora sanningen, och få tyst på nättrollen som man till en stor del vet vilka de är. 

Men jag vet inte om man ska tillfredsställa dom. För i 8 år har de velat höra………….

Som det egentligen ligger till. 

Jag får se. De som läst mitt allra första kapitel för 10 år sedan på min första blogg har koll….

Fortsättning följer…..

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Ska man berätta sanningen ? 

  1. Det ska du absolut bara göra om du själv vill. Jag tror jag vet vad det handlar om. Vi har pratat om det, men det var några år sedan. Tittade in till dig nu, för man ser inte så mycket från dig längre. Tänkte på Facebook <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *