Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Ombre med clips – steg för steg. 

Något som är hett just nu är ombre!

Nu har www.rapunzelofsweden.com släppt en ombrekollektion för oss som inte vill ha löshår permanent .

Här i denna videon kan n se steg för steg hur man sätter dit dom.
https://m.youtube.com/watch?v=xi-LXvs2j3c
Glöm inte att nu kan se mer inspo på @rapunzelofsweden ✨✨✨ #rapunzelofsweden 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons