Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Född till blatte ,Svar till nättrollen. 

Jag älskar smink, hår och allt som hör till.

Därför håller jag på att skapa mitt eget märke inom skönhet;) jag väntar ivrigt på att kartongen ska anlända! Snart ni. Det kommer vara rosa , guld, glitter och skönhet 😉 

Apropå skönhet! Vad tycker ni om min nya hårfärg ? 


Och kort hår haha.

Förresten jag är inte den som ger 15 minutes  till nättrollen men ibland känner man bara för att klargöra ett och annat. Egentligen suckar jag bara över okunskapen och att ens lägga sig i. 

Men shoot:

Du tyckte mina ögonbryn var för tjocka och mörka ? 

SVAR: jag har KOLSVARTA ögonbryn av naturen, om du zoomar in bilden kan du se de mörkare nyanserna , jag använder en mycket ljusare penna på mina 3D tatuerade bryn , såå, jag kan tyvärr inte kontrollera att jag föddes som blatte.

 För jag är hel. Inte halvsvensk. Och tjockleken, du skulle bli CHOCKAD över hur McDonalds och tjocka dom är av naturen när jag inte noppar bort i princip allt;) hoppas svaren hjälpte dig!

Och just det plastigt, alla gillar olika, finns väl en anledning att jag har plasttuttar och jobbat som plastdocka(glamourmodell) . Jag gillar PÅ MIG SJÄLV inte den naturliga looken, jag gillar att fixa mig till gala varje dag. Det är ett intresse. 

Tack för mig!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons