Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Matens dag till ära 

Man skulle nästan kunnat tro att det är internationella matdagen. 

Men Nix, det är lördag, mellolördag, myslördag, slapparlördag, och så är det inte ofta barnen får lösviktsgodis, det är i form av annat gott oftast. 

Ibland charkuterier och ibland glass och bullar. Ytterst sällsynt att de får en påse godis . Men godis får de, dock köper jag i den mängd jag anser vara normalt  oftast typ kinderägg och sånt. Lite smått och gott.

Idag har jag blivit så inspirerad av allas bilder, så jag har velat prova på allt! 


Det blev en gino i förmiddags och till mello , créme fraiche , Rom , rödlök , citron och chips. Sååååå gott! Det är sånt där jag gillar. 


Jag brukade faktisk inte följa mello slaviskt , men nu gör jag det!

Spännande vilka som sjunger ikväll …

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *