Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Jag bröt löftet!!!

Löften är till för att brytas va …?🙈🙈🙈

Det var absolut inte meningen eller tanken att det skulle ske. Jag stretade emot länge , men sen insåg jag att jag var illa tvungen. En LIiiiiiten liiiiiten touchup var nödvändig .


Ja men ni ser ju att det behövdes ???

 Mitt nyårslöfte var att absolut inte färga håret ljusare, låta det vara och visst gillade jag att ha det lite mörkare blont(?) trots att jag gillar mig själv i ljusare toner .

Men så såg jag att jag hade allt för många nyanser i håret och att ha en lång mörkare utväxt (ombre) var nog inte riktigt min grej.

På andra är det assnyggt när de har det och det lockade mig, men efter att ha haft en mörkare skonsam utväxt i flera månader varpå låtit mitt hår växa Ut massor samt vårdat det så kände jag för att fräscha upp längderna med en lätt bayalage , dvs man gör ljusare slingor på hand, och dra bort flera cm av den mörka utväxten och dämpa färgen på utväxten, men ändå behålla lite mörkare utväxt så när mitt hår växer ut att det inte blir så markant. Dessutom är det skonsammare för håret att färga än bleka vilket vi alltid numera gör med min utväxt . 

Precis denna nyans av beige blont är vad jag älskar och alltid velat ha men ALLTID typ fått någon konstig nyans.

Jag vill inte vara sådär blond blond jag alltid brukade vara , vill vara såhär men dock få bort mer av ombre utväxten med slingor till nästa gång . Sakta men säkert. Jag vill liksom inte slita loss hår igen nu när mitt eget hår vuxit massor och blivit kraftigare .

Vi körde olaplex som jag älskar!


Patricia och jag.

Hon väntar också sitt fjärde barn nu, vi går om varandra. När ena är gravid föder den andre , när den andre föder är nästa gravid… och ändå har vi velat synka varandra … haha . 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *