Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Ultraljud.

Som ni kunde se och läsa åkte jag in till akuten i söndags (igen), det var sköterskan i telefon som ansåg att jag borde visa upp mig på akuten. 

Sagt och gjort , där fick jag resultatet att levervärdena återigen höjts , dvs att något spökar som höjer värdena , det var så de upptäckte gallstenarna , då brukar det höja värdena för det trycker åt levern . Dom behöver då se om det finns stenar kvar eller något annat. 

Jag dricker inte så nej inte alkohol. Men hursomhelst, så fick jag en remiss till idag och jag har då varit på ultraljud på KS 


Att ligga där och få massa gegga i nyopererade sår varpå gubben trycker kan ni förställa er 🙈 speciellt min ÖMMA nyopererade navel där de drog ut hela organet. Jag bet ihop. 

Nu i skrivandes stund bloggar jag direkt från akuten då jag rullar tummarna tills doktorn kommer in och pratar med mig.

Jag ska få veta resultatet och om vidare utredning behövs osv. Tur nog satte jag på mig gravidbyxor med hög midja, just nu kan jag bara  ha sånt som går mjukt över magen samt sport top då ena såret sitter där en bh bygel trycker. 

Hade VC tid för Ellion idag men fick avboka då detta verkar ta en hel dag🙈 spännande då… slipper jag eländet nu. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *