Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Hej sjukhus! 

Hemkommen från akuten .

Japp! Som magkänslan trodde och läkaren i telefon trodde att jag behövde genast undersökas av läkare idag!

Sagt och gjort. Satt 4 timmar på akuten . Blodprover togs och det var fel… så utredning och ultraljud i veckan. 

Levervärden förhöjda , därför jag opererade bort gallan för värdena skulle sjunkas men de har ej sjunkit . Proverna visar också att gallgångar och tarmar är täppta och syreflödet är ansträngt. Vad som orsakar detta kommer troligtvis visas på ultraljudet i veckan. Det KAN vara stenar kvar, och det KAN sjukt nog bildats nya stenar och det KAN vara annat som påverkar. Mer än att proverna visar tydligt på detta resultat är allt jag och som vet om. 

Därav smärtan i naveln, och strålningarna i höfter och op sår. Tur art jag åkte och kollade upp detta! 

Suck, börjar bli utdraget detta. När är det över? Jag HOOOOOPPAS inte detta betyder operation … igen. För OM det skulle vara stenar som de glömt bort är op så de försvinner liksom. Jag fick nog med panik och nålstick ikväll. Gjorde dom inte sitt jobb eller missade som allt ?


Bebisen var med. Varenda helg barnen är hos mamma händer det något. Min pappa kom och hämtade upp oss och vi köpte med mat, var svinhungrig av att sitta där i timmar. Alltså suck, suck suck… seriöst. Detta är tröttsamt. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Hej sjukhus! 

  1. Se det från den ljusa sidan, även om det låter förjävligt med smärtorna. Tänk om du hade varit tvungen att ta med dig alla barnen till sjukhuset, det hade varit jobbigare på många sätt då det inte är säkert att de kan föreställa sig hur ont du har. Samt att du hade samtidigt fått ha koll på dem och de hade tröttnat på att vara där och ev blivit skrämda när deras mamma har ont.

    Kroppen är konstig och gör skumma saker, speciellt efter operation. Mycket kan bero på vad man äter också så…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *