Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Akuten igen då…

Denna söndag startade med att jag just nu återigen ligger inlagd på Karolinska sjukhuset igen…

Opererades för två veckor sedan och haft sveda osv i såren men det kan ju vara väldigt normalt . Dock var det inte det som var orsaken .

Jag ställde mig upp och hela naveln höll på ploppa ut kändes det, det strålade mot höfterna och den sidan som inte ens är opererad , naveln strålar inuti . Jätte läskigt kunde inge stå rakt med ryggen. Och det såret mellan brösten har gjort ont / svidit varenda dag . Ringde sjukhuset som hänvisade mig till akuten direkt då det 1 kan vara navelbråck 2 tarmar som fastnat i naveln efter operation .

Eftersom de inte kunde bedöma per telefon var jag tvungen att kolla upp detta idag. Så nu ligger jag här och inväntar doktorn …


Såhär såg min navel ut idag …

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *