Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Nytt år nya projekt 💃🏼💃🏼💃🏼

Har inte ens hunnit berätta för er mina två projekt för i år!!

Jag har länge velat skapa något eget, i många år! Men ej vågat. Så med en envis hetsig person bakom mig skrek han ” gör det gör det gör det gör det” så jag svalde rädslan och investerade i något jag alltid drömt om! 

Projekt nr 1 – mitt egna lilla märke som släpps inom kort. Det är mer att göra än man tror, har betalat, beställt och inväntar leveranser, för att sedan hemma fixa iordning de små gulliga rosa paketen 😉 

Och projekt nr 2 – det sägs ju att man får kontakter genom att mingla. 

Så, under ett event träffade jag på en chef som vips ville ha med mig i sin affärsidé , TADAAAA! 

Jag var på ett möte hos dom, och fattade ett beslut såklart med hetsigt push av M som sa ” DU GÖR DET FATTARUUU FÖR ANNARS ERSÄTTS DU ” , och det sistnämnda är också en stor stor dröm, men som vanligt är jag sååå feg att ge mig in på riktiga drömmar där jag är min egen chef och självständig. 

Men jag sa ja och allt är i rullning! Jag ska dit nästa vecka för att sätta datum. Sen är det i rullning och MÅÅÅÅÅNGA av er läsare kanske hamnar under mina vingar 😉 hehe … två ledtrådar hittills tills nästa vecka : lärare + skönhet = jag. 😉 

Eftersom jag är mammaledig kommer jag bara jobba helger och en dag i veckan då detta tar mycket tid. Jag kommer behöva skriva manualer osv 😉 håller på redan idag och fixar med inköpen av material.  Ibland måste jag nypa mig i armen för att inse att : JAG GJORDE DET!!!! Men jag är så livrädd. Det är så nytt. 

Och jag har ett tredje projekt på G som var det jag för två år sedan kom på men detta kommer ta en hel del tid, för det kräva mer resurser till det, men när det är färdigt kommer det bli succé bland Sveriges alla tonårstjejer 😉 det kan jag sätta allt på! Detta fattas och detta peppar. Försöker bara bestämma mig namnet på det. 


Att planera krävs energi, så Belgian blue får mig att vakna.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *