Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

BOSSBABY.

Godmorgon! Fler som har nini boss babys?


Vi är vakna och gymmar i babygymmet nu, snart kommer fastighetsskötaren hit. 

Förresten, någon med bebis eller ska ha som är i behov av ALLT ni sett på bild och allt till baby ? Har börjat göra mig av med allt ifrån babysäng till kläder, babysitter och gymmet ska också bort och ersättas med annat som är anpassat för han nu. Så synd att jag slängde gåstolen, måste ju ha en ny haha . 

Hojta till, har packat ner kassar med kläder 50-62.  Overaller , mössor , skötväskor , allt. 

Nu ska jag vila magen. Har slutat helt med smärtlindring och nu känns det. Men orkar inte gå runt seg med piller i kroppen. Är som en zombie . 

Ha en bra dag fina ni! Vi hörs sen. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “BOSSBABY.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *